Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Och där kom frukosten…

Och där fick jag avbryta min periodiska fasta. Igår när jag vaknade på morgonen och gick igenom dagen i huvudet, insåg jag att jag kommer äta min första måltid runt sju på kvällen. En 22 timmars fasta är inte det jag vill ha och som jag sagt tidigare, ett kaloriunderskott är inget jag strävar efter.

Fyrtio minuter innan jag skulle gå och jobba slängde jag i mig en halv ProPud med jordgubbar och banan i, plus fin crisp. Ingen brakfrukost, men behövde något för sen blev det ingen mat förrän 18-19 tiden.

Efter min testvecka med periodisk fasta har jag kommit fram till att jag ska fortsätta, men tyvärr inte på helgerna då helgerna inte ser ut som mina veckodagar. Det är mycket svårare att hinna äta bra på helgerna för min del.

bananapancakes_sthlm

En bild från dagens frukost. Söndagspannkakor såklart med ProPud vanilj, nomnom.

Lämna en kommentar

Annons
Annons