Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Jag VANN!!

sats_bromma_charlotte_beijer

I morse när jag vaknade kollade jag min Instagram på en gång, vem gör inte det liksom? På skärmen stod det att JAG VUNNIT Tauff-utbildningen på SAFE Education, så jag kommer få gå utbildningen och bli Lic. Functional Couples Trainer, wohooo! Jag älskar tävlingar och jag älskar att vinna! Tyvärr vann inte Jonathan som var min träningspartner under tävlingen. Vi hade hoppats på att vi båda skulle vinna och kunna gå utbildningen tillsammans.

Jag ser verkligen fram emot utbildingen då jag älskar att gå på utbildningar och lära mig nya saker och få verktyg som jag kan ha till mitt arbete. Om jag kunde skulle jag gå på ALLA Safes utbildningar. Jag gillar verkligen alla lärarna på Safe. Jag hade de bästa lärarna under mina två utbildningar där som gruppträningsinstruktör och under min PT-utbildning. Ni förstår, jag ser verkligen fram emot detta.

Wow, vilken bra start på denna tisdag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons