Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

En sådan person

charlotte_beijer_halsa
Vi har alla en sådan här person i vår närhet.
En person som tycker att du tränar för mycket för att du tränar mer än den personen. En person som kommenterar att du inte får bli för smal när du är jätteglad och gått ner tre kilo av tjugo kilo. En person som kommenterar dina val i livet när du faktiskt gör en förändring och kämpar för din egna skull.

Ett exempel, vi säger att jag skulle välja att vara med och tävla i Bikini Fitness. Då vet jag att många i min närhet skulle peppa mig och ha förståelse för mitt nya liv under en period. Andra skulle bara bli irriterade och ha väldigt många åsikter kring mitt val, som att jag vore tråkig som äter en strikt diet, tränar hårt och väljer andra val än vad de gör.

Helt ärligt, varför orkar vissa människor lägga en sådan stor energi på andra människors val?
Jag bara undrar.

Så länge någon inte skadar sig pga sina val, tycker jag att man ska stötta varandra. Och OM du inte skulle gilla en persons val, nä, men då kan du faktiskt bara lägga din energi på något annat.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons