Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Fredagsträning med kollegorna

cbeije kollegor mark markl

Det ser ut som vi tränar, men vet inte om jag kan kalla dagens pass för träning. Blev mest prat, lite marklyft och stående rodd. Det kan lätt bli så på fredagar, mycket snack och lite verkstad. Det var okej med det idag, men annars tycker jag inte om det. Det bästa som finns är ju att träna och inte snacka igenom träningstiden.

Jonathan och jag satt mest och diskuterade vad för funktionella parövningar det finns att utföra. Vi kom fram till många bra övningar, men valde ut tre styckna som vi spelade in. Ni ska självklart få ta del av dem övningarna senare i helgen.

Nu är det dags för mig att kasta träningskläderna åt sidan och klä ut mig till en vanlig festlig person. Det är ju trots allt fredag och dags för galejj! Ha en superfredag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons