Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

Ny på Hälsa & Fitness

Hej! Då var det äntligen dags för mitt första inlägg här på Hälsa & Fitness, vilket känns superkul och helt rätt. Det känns helt rätt, eftersom att jag lever för träning och hälsa, och har gjort det i nästan hela mitt liv.

Började redan som ung med dans, och det var där intresset för träning började, och det blev en del av mig och identitet. Dock tog det några år innan gymträning blev en favorit.

I dag jobbar jag heltid som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på ett Satscenter i Stockholm. Det är ett yrke jag brinner för och jag kan inte tänka mig att jobba inom någonting annat. Jag har testat på olika yrken då jag även har en examen inom marknad, men har hela tiden kommit tillbaka till träningen. Nu är jag här för att stanna.

När jag inte jobbar med att hjälpa andra människor med deras mål, tränar jag en hel del själv. Det blir mestadels gymträning, men försöker att ta några av mina favoritklasser också. Jag har även ett stort intresse för att baka och laga mer näringsrika rätter, så ni får vara beredda på en hel del recept som jag kommer bjuda er på! Utöver träning och baklagning gillar jag att vara ute och gå i timmar. Jag är ingen skogsmänniska, men älskar ändå naturen väldigt mycket.

Ja, så vad kommer bloggen att handla om? Jag kommer skriva mycket om träning, hälsa, mat, recept och även om min vardag då och då. Kommer även dela med mig om en utmaning som jag kommer ta mig an snart. Jag gillar att testa på nya saker för att få mer erfarenheter kring träning och hälsa, och snart får ni veta mer om det.

Jag hoppas på att jag kan inspirera och motivera dig med min blogg!

Häng på, nu kör vi!

charlotte_beijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons