Recept & Mat

Lyxfrukost i en svit

Hej härliga, soliga och nästan lite våriga torsdag. Min torsdag började i en svit på Miss Clara by Nobis. Ja, det var där Snoreeze hade sin lyxfrukost med sömnläkaren Peter Åhnblad som pratade just om sömn och snarkningar.

En liten hissbild innan det var dags att kliva in till den härliga frukosten som ni ser nedan. Det bjöds på chiapudding, avokadomackor, fruktsallad, gurkmeja-latte, jordgubbsjuice, spirulinashots och kaffe såklart.

Gott va? Det var faktiskt lika gott som det ser ut på bilderna. Här nedan ser ni att vi sitter och lyssnar på första delen av föreläsningen inne i sovrummet då det handlade om sömn.

Det var en väldigt intressant föreläsning och jag fick svar på exempelvis varför man snarkar när man druckit alkohol och att överviktiga människor sover oftast sämre på grund av att kroppen får jobba så mycket under natten eftersom att kroppen får jobba med insulinet.

Föreläsningen avslutades inne i stora rummet. Tyvärr fick jag lämna eventet tidigare då jobbet kallade. Jag hade önskat att jag kunde stannat längre för att höra mer och för att ta mer fina bilder på rummet och dess detaljer, men det kanske kommer fler gånger 😉

Tack snälla Snoreeze och Story Relations för en mysig och intressant torsdagsmorgon och för en fin goodie bag innehållande produkter från Snoreeze som halsspray, nässpray och näsplåster.
Kan komma till användning under kommande pollenperiod.


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Jessica Sundberg
  23 mars, 2017 at 13:48

  WOW vilken frukost!

  • Charlotte Beijer
   Svara
   Charlotte Beijer
   23 mars, 2017 at 17:57

   Ja, jag gick inte därifrån hungrig iaf! Otroligt mycket gott ☺️

  Lämna en kommentar