BeijersKitchen Recept & Mat

Chia- och havrepannkakor

Visst är det härligt att det redan är ljust klockan 06 på morgonen nu? Jag tycker det är superhärligt! Visst idag vaknade jag halv sex på morgonen och det kanske inte alla skulle vilja göra på en söndag. För mig gjorde det inget. Jag kände mig pigg imorse och det känns som järntabletterna börjar göra sitt. Underbar känsla att ha mer energi och att känna igen sig själv.

Morgonen fick starta med min nya favoritpannkakasort, chia- och havrepannkakor. Galet gott! Jag mixar 1 1/2 dl havregryn, 2 ägg, 1 dl havredryck och sen 1/4 dl chiafrön. Jag tillsätter även vaniljpulver och kanel för att få en söt och god smak. Testa på dessa godingar och glöm inte att det är mixa ingredienserna för om du bara blandar blir inte havregrynen till ett mjöl och då blir det svårt att steka pannkisarna! 


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Jessica Sundberg
  19 mars, 2017 at 19:52

  Ser gott ut!

  • Charlotte Beijer
   Svara
   Charlotte Beijer
   20 mars, 2017 at 07:25

   Det är supergott! Du måste testa 🙂

  Lämna en kommentar