Beijer
Hälsa & Fitness
Charlotte tipsarRecept & Mat

En morgon med yoga och mymuesli (bildregn)

Vilken fantastisk morgon jag hade imorse. I ett snöigt Stockholm tog jag mig till Altromondo Yoga på Grev Turegatan där Mymuesli hade sitt lanseringsevent för sin nya müsli, Yogamuesli.

Vi började morgonen med Yoga som Jennie från Altromondo ledde och för första gången kände jag att jag verkligen kunde njuta av yogan och att jag faktiskt gillade det. Ni som hängt med mig på bloggen ett tag har ju läst om mina tappra försök till att börja gillar yoga, men nu så kanske jag kommit en bit på vägen. Yogan kändes ju också så mycket bättre med dessa coola yogamattor från Grounded Factory. Älskar bananmattan som ni ser på bild nummer två.

Efter den fantastiska yogan blev vi serverade frukost. Det bjöds på overnight oats som var baserad på Mymueslis nya müsli och även rawbollarna innehöll müslin. Det bjöds även på te, grön drink på grönkål och massa annat grönt och avokadomacka, sååå gott!

Jag hade gärna stannat längre, men jobbet kallade och jag fick tacka för mig efter ett tag. Här nedan ser ni de sjukt goda rawbollarna som jag själv ska testa på att göra så småningom. 

Innan jag gick fick jag med mig en liten goodie bag med Mymuesli, Yogamuesli, te från Yogi Tea samt ett lip balm.

Tack bästa Mymuesli för en fantastisk morgon!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons