Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Pressträff Build n Burn

I morse vaknade jag med halsont igen och det är inte att det bara gör lite ont, nej, det gör riktigt ont. Ja, då var det bara att ställa in sig på att inte få testa på klassen Build ‘n Burn som skulle testas idag på SATS pressträff. Dock åkte jag dit iaf då jag inte ville missa upplevelsen av klassen utifrån och jag höll mig faktiskt ifrån att vara med. Jag trodde att jag kanske skulle låtas övertalas eller något sånt. Jag har väl börjat lära känna mig själv helt enkelt och att det inte går att träna lite, det är allt eller inget när jag tränar.

Nog om sjukdomar och nu om konceptet Build ‘n Burn. Konceptet Build ‘n Burn är en träningsform som sker i små grupper på ca 16-20 personer på en speciell träningsyta på utvalda Sats center (Hötorget, Sportpalatset och Torsplan). Varje deltagare får ett pulsband för att ta del av vilken intensitet han/hon ska hålla för att få maximal effekt under hela passet som är under 45 minuter.

Under passets gång kommer du coachas och peppas från både en professionell coach och grym musik som är mixad av STONEBRIDGE™. Fatta, värsta förfesten!

Här nedan går Kristine Aakre igenom klassen. Build ‘n Burn ska vara ett enkelt och högeffektivt pass med konditions- och styrkeintervaller för hela kroppen. Idag presenterade Kristine fyra stationer, springa på SKILLMILL™ löpband, två övningar med TRX-band, rodd och två övningar med hantlar och egen kroppsvikt. Varje station har fyra intervaller a 45 sekunder.

Idag agerade jag kamerakvinna samtidigt som jag suktades av det roliga och jobbiga passet.

Pressträffen avslutades med lite posering. Man kan se vilka som är bloggare va? 😉

Smörgåsar, smoothies och rawballs till alla duktiga deltagare som svettades och kämpade under hela passet. Kamerakvinnan fick också gotta i sig med 😉

 

BUILD ‘N BURN
Tid: 45 minuter
Deltagare: 16-20 stycken
Pris: Det här är ett tillval som du kan lägga till på ditt SATSmedlemskap
Musik: Musik mixad av STONEBRIDGE™
Instruktör: En utvald och professionell coach som ger dig individuell feedback under hela passet och ser även till att du alltid tränar säkert och effektivt.
Utrustning: Pulsband
Vem riktar sig klassen till: Till dig som vill ha synliga resultat på både muskeltillväxt, kondition och förbränning.
Center: Klassen körs i en specialbyggd zon på Hötorget, Sportpalatset och Torsplan

 

Bildkälla: Sats

4 kommentarer

  1. Åh, jag hade så gärna velat gå på detta, men kunde inte pga är i Åre. Inte så tråkigt det heller…
    Passet låter verkligen kul så det får jag se till att prova vid annat tillfälle!
    Krya på halsen!

    1. Ja, men som du säger, inte helt fel med Åre heller 😉
      Tack, hoppas också halsen blir bra snart. Hoppas allt är fint med dig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons