Beijer
Hälsa & Fitness
ArtiklarCharlotte tipsarMin träningRecept & Mat

HUR KOMMER DET SIG ATT VISSA MÄNNISKOR ALLTID FÅR TILL SIN TRÄNING, HUR LYCKAS DEM? 

HUR KOMMER DET SIG ATT VISSA MÄNNISKOR ALLTID FÅR TILL SIN TRÄNING, HUR LYCKAS DEM? VAD ÄR NYCKELN TILL ATT FÅ TILL DET DÄR TRÄNINGSPASSET EGENTLIGEN?

Jag skulle säga att planering är A och O om du vill få till träningen.
Det kanske låter tråkigt, men så är det. För att lyckas behöver du planera. Om du tänker på det är nästan allt så. Du planerar ju din middag, du planerar din arbetsdag, du planerar din helg och ganska mycket därtill, är det inte så? Du behöver även planera in din träning om den ska bli av.

Om du har lyckats med att planera in träningspass i din kalender är det inte alltid att du är lika peppad just då som du var när du planerade in det. Hur ska man då göra om man planerat in träningen, men känner att man inte orkar och energin är på botten?

Det är ju ganska tråkigt att komma in på gymmet och vara helt energilös. Därför är det smart att ladda upp inför passet både mentalt och att ladda upp kroppen med ny energi. Uppladdningen inför sitt träningspass kan man göra på olika sätt beroende på tidpunkt. När du ska träna på morgonen är det bra att ladda upp med en god frukost. Mina två favoritfrukostar är proteinpannkakor och proteingröt. De två frukostarna ger mig en skön mättnadskänsla, jag får i mig bra protein och få mer energi, helt enkelt. Andra tips för att ladda upp inför träningen är att…

För att läsa mer om den här artikeln tipsar jag er att klicka in här där jag skrivit om hur du kan ladda upp inför träningen, vad du ska göra när du väl är på gymmet och om återhämtning. Hoppas ni gillar den 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons