Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Söndagsfrukost på Mocco

Idag hade vi planerat in en brunch på Mocco, men det blev istället en frukost vilket var minst lika bra. När vi vaknade imorse åt vi några bananpannkakor så kan varit det som gjorde att vi inte var jättehungriga.
Vi mötte upp min mamma vid Svampen och så begav vi oss till Mocco på Nybrogatan och hade en mysig förmiddag tillsammans. Det var väldigt lugnt på Mocco vilket var superskönt, vi kunde sitta vart vi ville.

Mathias åt Moccos pannkakor med sirap, glass, bär och nötter och en smoothie. Jag tycker nog att de var lite snåla med pannkakorna, eller hur? Eller är det bara jag som är för glad i mat?

Mamma och jag tog det lilla frukostpaketet. Tyvärr var deras goda bröd slut så vi fick nöja oss med ett annat, men det smakade gott det med. Mitt kitt bestod av kaffe, spirulinajuice och en smörgås med kalkon och ost.

En nöjd Charlotte efter en supermysig och solig förmiddag med mina favoriter.

Efter frukosten gick Mathias och jag på stan. Nu vet jag varför jag slutat åka in till stan för att jag vill ju köpa allt fint, speciellt på Svenskt Tenn. Nu har jag iaf pekat ut lite vad jag skulle bli glad av att få på min födelsedag… 😉

2 kommentarer

  1. Tycker också de snålade lite med pannkakorna 🙂 men det såg ju oerhört vackert ut iaf!!!! Högsta betyg på utseendet. Hoppas de smakade bra också? Smörgåsarna såg inte dumma ut de heller!

Lämna en kommentar

Annons
Annons