Beijer
Hälsa & Fitness
Artiklar

Träningskläder

Att jag går runt i träningskläder hela dagarna är ingen direkt nyhet och att jag köper mer träningskläder än vanliga kläder kommer väl inte heller som någon chock.

Jag har alla möjliga märken på mina träningskläder, H&M Sport, Nike, Salming, Adidas, Under Armour med mera. Jag föredrar att träna i linnen, men gärna linnen som är lite mer loose. Har nog aldrig känt mig bekväm att träna i snortighta kläder förutom när det kommer till tights. De ska ju liksom vara tighta.

Här ovan är några av mina favoriter just nu eller vissa modeller har varit det länge som topparna. Älskar brottarskurningen i ryggen. Det korallfärgade linnet har jag på mig just nu faktiskt. Gillar färgen som är lite somrig, skurningen och att modellen är loose. Jag älskar inte bara färgen korall utan färgerna grå och svart är en stor favorit hos mig med. Tycker det är så fint och speciellt nu under höst och vinter.

Träningstightsen på bilden är från H&M och det finns väldigt mycket fint man kan hitta på deras hemsida. Förresten har de rea på vissa träningskläder nu, gå in och fynda!

Den långärmade tröjan/hoodien är från Adidas och jag verkligen älskar modellen. En typisk hösttröja, enligt mig plus att man ser lite cool ut med. Ni håller väl med? Eller vad föredrar du att träna i? Vilka färger och modeller?

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons