Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Magsmart – vissa böcker tåls att läsa igen

magsmartmagsmart_igen

Precis innan påsk i år fick jag en fantastisk bra bok, Magsmart. Boken fick jag från min PT-kund, Sofia, som tyckte den passade mig. Gissa om hon hade rätt. Den här boken tåls att läsa flera gånger om och just nu är jag på mitt andra varv. Det var länge sedan jag läste den, men blev påmind förra veckan då jag var på ett event och böckerna låg på borden där vi satt. Åh, den där boken är så bra ju, tänkte jag när jag såg dem och dagen efter tog jag upp läsandet igen.

Vi är väldigt duktiga på att tänka på vårt yttre, men inte lika noga att tänka på vårt inre vilket är helt sjukt egentligen. Hur du äter påverkar hela kroppen faktiskt. Denna bok tar upp de viktiga bakterierna i tarmarna och hur de påverkar hela din kropp. David Jonsson som skrivit boken tar även upp sambandet mellan magen och hjärnan, och hur du kan påverka ditt hälsotillstånd för hela kroppen. I slutet av boken kryllar det av en massa härliga recept. Ni hör ju, denna bok är ett måste!

Jag ska ta upp delar av boken lite senare som jag fastnat för. Jag älskar människor som vet vad de skriver om. Tack för en otroligt bra bok, David!

 

 

 

Tags : Magsmart

4 kommentarer

    1. Läste också den, och enligt forskning från 2009 var det en testgrupp som uteslöt gluten och deras sammansättning av tarmbakterier verkade gå mot det sämre. Trött på att folk tror på trender!

  1. Stort tack för ditt inlägg Charlotte! Kul att du tycker boken är så läsvärd, skriver för närvarande på en ny bok inriktad på kostens effekt på träning. Får hoppas jag lyckas locka dig som läsare igen…

    Tack!

Lämna en kommentar

Annons
Annons