Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Smoothie och livet som PT

God morgon, god morgon!

Imorse steg jag upp ganska tidigt. Sprang in i duschen för att vakna till liv och sedan ställde jag mig i köket för att göra iordning denna goda smoothie som ni ser på bilden ovan. Idag bestod smoothien av blåbär, banan, vaniljprotein, havredryck och även lite kardemumma i. Toppingen blev som vanligt chiafrön, riven kokos, havregryn, fikon och banan. Riktigt mumsigt.

Idag skulle jag ha jobbat 8 timmar, som en vanlig arbetsdag. Som PT har man egentligen inga vanliga arbetsdagar. Igår rasslade det till i mobilen. Fick avbok till idag. Det var inte bara ett avbok utan FEM. Det måste ha varit något slags rekord. Så min arbetsdag idag kommer endast vara på tre timmar. Vissa kanske tänker nu “Åh, men vad skönt med tre timmars arbetsdag”. Nä, det är inte skönt. Jag älskar mitt yrke och vill jobba på vardagarna med att hjälpa människor med en bättre hälsa och diverse mål.

Att arbeta som personlig tränare är inget säkert jobb, men jag älskar yrket som sagt, så det är värt att ha det lite osäkert ibland. Living on the edge liksom 😉 hehe.

 

Hoppas ni får en underbar tisdag för det ska jag ha!

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons