Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

En present i rätt tidpunkt

Nu kan väl ingen undgått att jag är förkyld. Känns som jag klagar som en man som har en så kallad “man cold”. Jag skyller på mig själv att förkylningen varit så långdragen, men jag vill inte ta det lugnt när det händer så mycket kul hela tiden. Jag borde egentligen bara varit hemma från jobbet i tors, fre och lör för att samla krafterna, men nä, jag har svårt för att vila. Däremot har jag vilat hela dagen nu. Idag kör jag bara några kvällskunder för att sedan kunna ösa på i veckan igen.

Nåväl, slutpratat om det, meeeen i fredags fick jag en trevlig överraskning från Friggs. Det var som att de visste om att jag gått och blivit sjuk. Sex nya ekologiska tesorter från Friggs levererades hem till mig. Spännande smaker som ska testas framöver. Jag ser redan nu vilka som kommer bli mina favoriter.

Vänner, ni som älskar te, säg till om ni vill testa någon av dessa sorter för jag kommer aldrig kunna dricka upp allt detta själv.

En annan ny dricka som jag fick i fredags var Chiadryck från Humara, här ovan i smaken av äpple. Jag testade den andra smaken, jordgubb/granatäpple i helgen och tyckte den var helt okej faktiskt. Påminner lite om aloe vera dryckerna, just för att det är en liten slemmig konsistens, men det gled ner iaf. Äpple kan ju bli en favvo då jag bara älskar äpplen!

 

Har någon av er som testat de nya produkterna? Vad tycker ni?

2 kommentarer

  1. Åh vilken dröm att få hem ett paket fullt med té!!! Jag får nog ta och byta jobb så jag också kan få lyxpaket hem till dörren 🙂 Framförallt rooibos teet med äpple och kanel lät spännande. Hoppas du kryar på dig snabbt nu!

Lämna en kommentar

Annons
Annons