Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Workout parties

I fredags vankades det träningsfest direkt efter jobbet. Jag pratar självklart om Workout Parties på Annexet.

Jag mötte upp Annica och Sara från Hälsa&Fitness-redaktionen redan runt 16-tiden för en härlig kväll tillsammans med en massa andra träningsglada människor.

När klockan slog fem öppnades dörrarna till Workout Parties. Första 1 1/2 timmen bestod av mingel då det fanns väldigt många företag med sina montrar som bland annat Springtime, Systembolaget, Lohilo, Svenskt Kosttillskott, Safe Education, Clean drink med mera. Det var väldigt trevligt då man fick delta i tävlingar, testa många goda produkter och prata med de olika företagen.

Annica och Sara minglar med Pandy protein och Bcaa-drinkar
från Svenskt kosttillskott

Tiden gick fort och helt plötsligt var det dags för kvällens första träningsklass med Peter Blaha och Aris Sanchez från Gladiatorerna. Jag var med på en liten del av uppvärmningen, men ganska snart upptäckte jag att kroppen inte orkade riktigt, buhu. Jag fick helt enkelt ställa mig åt sidan och äta proteingodis från Pandy Protein. Inte mig emot 😉

Klassen som de körde såg väldigt rolig och jobbig ut, men det såg lite svårt ut att ta ut sig helt när det var så mycket folk omkring. Speciellt under burpeesarna, hoppas ingen fick någon sko i ansiktet!

Klassen avslutades med salsa och det kunde jag inte stå och titta på direkt, salsabenet började att rycka. Då tog jag mig upp på golvet och dansade de sista fem minuterna på klassen. Fick sällskap från min förra PT, Ronny, som även jobbade på eventet.

Salsan var ett riktigt bra avslut på en svettig klass. Alltså jag var ju inte så svettig, men alla andra som deltog på klassen.

När klassen var slut var det tomt på dansgolvet och många gick för att fylla på med BCAA och alkoholfritt cava och kanske lite glass. Snabbt därpå var dansgolvet proppat med folk igen då Panetoz var på scenen och fick många att dansa till deras hits.

Sista klassen höll Mårten Nylén i och det var som en cirkel fast du var på din plats hela tiden. Om jag minns rätt var det sju olika övningar som deltagarna utförde under trettio sekunder och vilade i tio sekunder. Det såg superkul ut och svårt med, med alla hans ninjahopp. Wow, jag hade velat vara med!

Sista bilden i detta inlägg är på min vän Fredrika som dansade och körde loss. Älskar bilden på henne, så fin!

Tack Workout Parties för en trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Annons
Annons