Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Pressfrukost med Fazer Sverige

Imorse begav sig Sabine och jag till Noga vid Lindhagen där Fazer Sverige höll en pressfrukost om höstens nyheter samt trender som vi kan se idag när det kommer till kost, miljö och hälsa.

Chiabrödet och det glutenfria brödet var två nyheter som jag testade på. Chiabrödet är ett fullkornsbröd, proppat med korn i surdeg med såklart chiafrön i. Det var väldigt gott och är en favorit hos mig. Det glutenfria brödet som jag testade på smakade faktiskt gott och bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Positiv överraskning! Kan även nämna att det glutenfria brödet kommer ligga i det vanliga brödsortimentet i butikerna, alltså kommer glutenfria brödet inte ligga på en glutenfri avdelning. Kan vara bra att veta till dig som vill köpa det.

Efter presentationen av Fazers brödnyheter höll Kajsa Asp Jonson om dagens trender när det kommer just till hållbarhet/miljö, dieter som är lite passé, att glutenfritt har blivit populärt och vad det beror på, vardagsmotion med mera. Det var jätteintressant. Extra kul att vi fick med hennes bok i goodie bagen. Den kommer jag läsa så fort jag bara kan.

 

Tack Fazer för en mysig, trevlig och intressant morgon!

Lämna en kommentar

Annons
Annons