Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Pressträff, Off Piste

I förmiddags befann jag mig på mitt favoritcenter, Sats Sportpalatset. Det var dags att testa på Sats nya gruppträningsklass, Off Piste. Väl på plats mötte jag välkända ansikten från Sats samt Sara och Annica från Hälsa & Fitness. Superkul att äntligen få träffa dem!


När klockan slog 10:30 var det tid att sätta igång Off-Piste. Off-Piste är en klass på trettio minuter som innehåller fyra block och tre övningar i varje block. Varje övning utför man i trettio sekunder och repeterar tre varv på varje block. Klassen passar dig som är nybörjare och till dig som tränar mycket då du kan välja på tre olika svårighetsgrader. Som de säger på klassen “Grön, blå och svart backe”, det är bara att välja din nivå.

Om du åker mycket skidor under vintern rekommenderar jag dig Off-Piste. Det kommer hjälpa dig att vara väl förberedd till skidsäsongen. Jag själv kommer nog köra klassen även då jag inte åker skidor. Känslan att få mjölksyra i benen under första blocket var fantastiskt, och trettio sekunders arbete är ju ingenting därför går det så bra iaf.

Här nedan på bilderna ser ni endast core/stabiliseringsövningar som också var med, men endast på de två sista blocken.

Ni ser på bilden att trettio minuter räcker om man vill bli riktigt svettig.

Tack SATS för en rolig och svettig förmiddag och credd till instruktören Ellen Solhaug som gick all in med skidglasögon och skidsnack!

Lämna en kommentar

Annons
Annons