Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

En ny månad och en godare frukost

God morgon! Åh, idag har jag fått vila ut på morgonen för sova ut blev det inte. Har så svårt att sova på morgonen, men då funkar vila lika bra. Det var väldigt välbehövligt iaf då det varit tidiga morgnar och sena kvällar på sistone. Igår hade jag så ont i huvudet pga sömnbrist och vätskebrist att det blev soffan på direkten efter jobbet istället för Fashion Week på Berns.

Nog om det, det är inte det detta inlägg ska handla om utan nu är det hösttider. Höst förknippar jag med äpplen. Jag älskar äpplen och älskar att använda äpplen i matlagning/bak. Därför fick dagens frukost bestå av en slags müsli med äpplen. Visst ser det gott ut?

IMG_2793 IMG_2795IMG_2803

Finns inget direkt recept på denna frukost. Det enda jag gjorde var att skära upp äppelskivor och la dem i en form. Därefter tog jag en skål och blandade i havregryn, pumpakärnor, nötter, riven kokos, kokoschips, krossade linfrön och ett ägg för att få blandningen fast. Blandningen hällde jag sedan över på äpplena efter jag hade strött över en massa kanel (såklart) på dem. In i ugnen, 200 grader, 20 minuter. Klart!

Enkelt va? Inte bara det, utan även hur gott som helst! Testa och se själv!

Lämna en kommentar

Annons
Annons