Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Helgfeeling och kesobröd

God morgon! Hoppas ni mår bra! Jag mår toppen då det är fredag, yay!

Idag fick jag sovmorgon eller jag hade möjligheten till det, men det där med sovmorgon är verkligen inte min grej. Gick upp klockan 06:30 och var pigg och klarvaken. Kan bero på att vädret har vänt och solen strålar in i sovrummet. Inget mig emot.

Till frukost blev det kesobröd. Jag är inget fan av keso, snarare tvärtom, men i bröd är det helt fantastiskt. Tidigare tipsade jag er om kesobröd med endast keso och havregryn, men nu har jag lärt mig hur du kan få de ännu godare. Det bästa av allt, det är fortfarande lika lätt att göra!

Här kommer receptet till två matiga kesobröd:
100 g keso
100 g havregryn
1 ägg

Beskrivning:
Mixa keso och havregryn. Tillsätt sedan ett helt ägg och blanda om till en deg. Forma degen till två bröd. Jag toppade bröden med lite chiafrön, men man kan toppa med vad som helst som solrosfrön, pumpafrön eller ingenting alls. Sätt sedan på ugnen på 200 grader och låt kesobröden grädda i ca 20 minuter.

Hoppas ni får en härlig fredag och testa kesöbrödet nu till helgen!

Ni kommer inte bli besvikna. 

 

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons