Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Man ska vara där möjligheten finns

Om du vill någonting måste du finnas där möjligheten finns.
Så var det för min del idag.

Zalando hade ett Yogaevent idag på Scandic Haymarket, där det skulle hållas en 90 minuters yogaklass. Jag hade anmält mig till eventet en vecka innan, men fick ingen plats då det redan var fullt. Då jag så gärna ville gå hörde jag av mig igår på kvällen till kontaktpersonen till eventet om det möjligtvis fanns någon som hoppat av. Svaret jag fick var ett nej och att det fortfarande var fullbokat.

Jag vet hur det kan vara på event, folk anmäler sig, men dyker ändå inte upp. Frågan i morse var, skulle jag bara åka dit och se om det fanns plats? Jag var lite velig, men sen åkte jag dit iaf. Som jag skrev innan, om man vill någonting måste man finnas där möjligheten finns. Möjligheten fanns och jag fick en plats.

Jag sprang in i salen i sista sekund och fick bästa platsen allra längst fram vid scenen! Fick även plats bredvid mina vänner Sara och Karin, wohoo! Det kunde inte bli bättre.

Yogaklassen hölls av Sassa Asli och Veronica Jäderlund hjälpte även till och petade på oss deltagare till att göra de olika positionerna ännu bättre. Klassen var fantastiskt bra och denna slags yoga passade mig perfekt då det var lite inslag av styrka också. Det bästa av allt var att det var 90 minuters egen tid, bara för mig själv. Jag är ingen yogaperson, verkligen inte, men efter idag kommer yoga införas i min vardag. Det här gjorde mig gott och ett perfekt avslut på min semester!

Förhoppningsvis kommer Zalando upp med lite fler bilder från idag som jag kan dela med mig till er 😀

Tags : Yoga

Lämna en kommentar

Annons
Annons