Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

När matinspon försvinner

Så fort Mathias åkte iväg försvann all min matinspo. Att både laga och äta frukost och middag själv känns nu riktigt tråkigt. Jag äter bara för att jag måste typ och sen är det faktiskt så att ju mer jag tränar desto mer behöver jag äta för att få resultat också. Det sporrar mig och tur det annars skulle det väl ha blivit yoghurt till middag.

MEEEN, jag har kommit på vad som gör det roligare att äta och laga mat. Att köpa produkter som jag annars inte använder så mycket och produkter som gör att middagen ser roligare ut. Som ovan här, quinoa i olika färger, bara det gör middagen roligare och godare. Igår blev det en laxmiddag med melonsallad och quinoa, hur gott som helst! Visst ser det fint ut?

Nu ska jag börja göra konstiga gröna smoothie bowls och bara köra på under morgonen för att få igång motivationen igen. Idag ska jag till Daglivs och köpa en massa kul som:

  • Hampafrön
  • Quinoapuffar
  • Bovetepuffar
  • Mango
  • Bananer
  • Spenat

Vad behöver jag mer? Jag kanske behöver prata lite med min raw food expert Sabine som har börjat blogga nu (Ä N T L I G E N). Hon har koll på det mesta och hon är en hejare på att laga mat och bakverk. Ta en titt på hennes blogg här för inspo.

 

 

2 kommentarer

  1. Vart hittar du quinoapuffar? Har letat nästan överallt men kan inte hitta några.

    1. Quinoapuffar kan vara svårt att hitta, men märket Biofood brukar finnas på välsorterade coopaffärer. Annars kan du beställa på nätet 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons