Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Färgrika vårrullar

Här kommer fredagsmiddagen och ett middagstips till dig som vill ha någonting gott, något enkelt att tillaga och till dig som vill ha en färgglad middag. Jag tipsar såklart om Vårrullar på rispapper. Min absoluta favorit då det är just så sjukt gott och lätt att göra. Som ni märkt ogillar jag komplicerade recept. Jag vill att det ska gå snabbt, vara näringsrikt och gott.

Kvällens vårrullarna innehöll mango, gurka, paprika, morötter, isbergssallad, hackade jordnötter, koriander och lax. Du kan ha vad du vill i dina vårrullar. Ett tips är att ha räkor och avokado i rullarna också.

Om du nu blir sugen på att testa på dessa vårrullar behöver du endast köpa ett paket rispapper som finns i vanliga matvarubutiker och kostar runt tjugolappen. Sedan behöver du köpa det innehåll som du vill att dina rullar ska ha. Hur du tillagar vårrullarna är lätt.

Som idag börja jag med att skära upp alla grönsaker i stavar, laxen i skivor och hackade jordnötterna. Samtidigt kokade jag upp vatten i en stekpanna för det är där rispappret ska doppas i innan innehållet ska in och rullas ihop. Ja, och där fick ni beskrivningen på hur man gör. Mer komplicerat blir det inte.

Till vårrullarna hade vi även en fisksås som vi doppade i innan varje tugga. Det är ett måste att ha så att du får en god och starkare smak till varje tugga 🙂

 

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons