Beijer
Hälsa & Fitness

utfallutfall_beijerhoppjump_beijermagövning_beijer_charlottemagövning_charlotte_beijerabs_charlotte_beijerabs_beijermage_beijer
Äntligen är maj månad här och vädret slog om totalt. Från att ha snöat förra veckan till att nu ha klarblå himmel och sol. Jag klagar inte, jag älskar detta väder. Det som är extra kul är att nu kan man träna utomhus, jippiii!

I helgen blev det utomhusträning i Telefonplan. På bilderna ovan får ni lite tips på roliga övningar. Första övningen är bulgarian launge (på svenska bulgariska utfall, haha). Sjukt jobbig övning. Utfall kan man göra i alla möjliga varianter och därför älskar jag just utfall.

Övning två är vanliga hopp upp på bänk. På gymmet kallas det box jump. En övning till dig som vill träna mer på din explosivitet och spänst.

De sista två övningarna är för magen. Två olika magövningar som du kan göra nästan när som helst och var som helst. Den första övningen är statisk och benen saxar varandra. Du kan antingen hålla i dig på bänken eller hålla armarna framåt. Den andra magövningen jobbar du både med den raka bukmuskulaturen och på sidomusklerna av magen. Börjar med sträckta ben fram och böj sedan in dem mot dig och ut igen, men mot sidan, repetera.

 

Vad väntar du på? Det är sol och härligt väder.
Ut och njut med utomhusträning!

Lämna en kommentar

Annons
Annons