Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Proteinfluff

kaseinfluff_proteinfluff_beijer

Något som jag äter lite då och då till mellanmål eller till efterrätt efter middagen är proteinfluff. Tycker det är riktigt gott och det bästa av allt, det är väldigt lätt att tillaga också.

Jag älskar vanilj och tycker det är en bra smak, eftersom att du alltid kan tillsätta bär, kanel, kokos och massa annat utan att det skär sig. Så ikväll vill jag tipsa er om proteinfluff med bär 🙂

Det du behöver för 2 portioner är:
2 skopor kasein
2 dl vatten
1 tsk vaniljpulver (inte vaniljsocker) Jag använder mig av vaniljpulver för att få en mer vaniljsmak.
Frysta hallon

Beskrivning:
Häll i kaseinet i en skål med vattnet och vaniljpulvret. Vispa med en el-visp tills det blir fluffigt, därefter häller du i de frysta hallonen, och fortsätter vispa.
När du är nöjd med smeten lägger du in den i frysen i ca 10-15 minuter, och därefter är den klar att äta.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons